Monday, April 13, 2020

Αποκλειστική συνέντευξη του Fanis Stam στο H.S.O.G

Δείτε παρακάτω....


Ξεκινώντας την καριέρα του ως house DJ και μουσικός παραγωγός το 2014, ο Fanis Stam (γνωστός και ως Fanis Stamoulis) συνεχίζει την παρουσία του πίσω από την κονσόλα πολλών αθηναϊκών Clubs / Bars όπως το Bolivar Beach Bar, τον Μικρό Λαοδίκη, το El Chapo (Πειραιάς) Pop Up Cocktail Bar (Νέα Σμύρνη) καθώς και Vice Versa (τώρα Steam Gazi), Stairz Bar (Μύκονος),  Agona Beach Bar (Καλάμου Αττικής), The Real RocknRolla), Dot Bar Αθήνα, Cartel Bar (Χαλάνδρι) και άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να ακούσετε τα sets του σε πολλούς ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, έχοντας την δική του ζωντανή ώρα κάθε Σάββατο στο BeRadio.gr.
Τον τελευταίο καιρό, ο Fanis Stam δραστηριοποιείται και στην μουσική παραγωγή, έχοντας λάβει μεγάλη υποστήριξη τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, σε κομμάτια όπως το Guitar Spirit, το Feel The Music [Zero10 Records], συνεχίζει δυναμικά με νέα έργα και μουσικές παραγωγές.
Στο DJ set υπάρχει έντονα το στοιχείο της φωνής σε συνδυασμό χορευτικές μπασογραμμές, με στόχο να δημιουργήσει συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον ακόμα και για το πιο απαιτητικό κοινό. Πειραματίζεται με διαφορετικούς ήχους και ρυθμούς κατά καιρούς: «Αυτό σημαίνει να είσαι δημιουργικός και να μην παραμείνεις στάσιμος», όπως λέει.

Αξιοσημείωτες συμμετοχές:
 - A2 Dj Music Workshop
- Διασκέδαση του Dj Survival Concept

Κυκλοφορίες:





Ποια είδη μουσικής παίζεις και ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος ?

Κινούμαι στο ευρύτερο φάσμα της house μουσικής, χωρίς να δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην κατηγορία που κατατάσεται ένα track. Αν ωστόσο θα έπρεπε να επιλέξω είδος, θα έλεγα deep και afro house.

Πως και ασχολήθηκες με την μουσική ?

Από πολύ μικρή ηλικία μου άρεσε η μουσική, είχα μεγάλη συλλογή από πολλά είδη. Μεγαλώνοντας κατάλαβα πως ο πιο άμεσος τρόπος που μπορώ να ασχοληθώ με την μουσική και να με γεμίζει είναι το djing . (δυστυχώς για τραγουδιστής δεν βγήκε), ενώ αργότερα η μουσική παραγωγή ήταν η φυσική εξέλιξη του πράγματος

Ξεκινώντας αυτό το υπέροχο ταξίδι , από κάπου είχες έμπνευση θεωρώ . Όλοι μας είχαμε έναν μέντορα . Εσένα ποιος είναι ο δικός σου ?

Πιστεύω πως κατά καιρούς όλοι μας παρακολουθούμε την πορεία καλλιτεχνών, παίρνοντας έμπνευση από αυτό. Στην δική μου περίπτωση θα έλεγα τον Agent Greg από έλληνες καλλιτέχνες και τον Hot Since 82 από διεθνής.

Σπούδασες παράγωγος η Djing ?

Κατά καιρούς έχω παρακολουθήσει αρκετά seminars & courses για DJing και παραγωγή τα οποία με βοήθησαν αρκετά. Πάνω από όλα όμως η φυσική ενασχόληση και η συνεχή ατομική προσπάθεια είναι αυτό που σε κάνει καλύτερο μέρα με την μέρα.

Ποιο από τα Event σου , σου έχει μείνει αξέχαστο ?

Θα ξεχώριζα το event το καλοκαίρι του 2019 στo Bolivar Beach Bar, πραγματικά απίστευτο vibe από το κοινό, ενώ το μαγαζί είναι μακράν ένα από τα καλύτερα beach clubs στην Ελλάδα.
Επίσης, από residency δεν μπορώ να μην αναφέρω τις απίστευτες στιγμές που ζούμε κάθε χειμώνα στο Pop Up Piso Bar στην Νέα Σμύρνη, όπου φέτος κλείνω τον 3ο χρόνο συνεργασίας.



Πες μου και ενα αγαπημένο σου track !

Αυτή την περίοδο θα έλεγα το Que Ritmo - Simone Vitullo Revisited Mix

Ξέρω ότι σου αρέσει να σχεδιάζεις πράγματα για το μέλλον .Ποια είναι τα όνειρα σου ? Τι ετοιμάζεις ?
 Αρχικά ελπίζουμε όλη να περάσουμε αυτή την δύσκολοη περίοδο το συντομότερο με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες για όλους.
Έρχεται σίγουρα καινούργιο καλοκαιρινό single που είναι έτοιμο, καθώς νέες παραγωγές που ετοιμάζονται.
Από djing έχουμε ήδη ξεκινήσει ένα ξεχωριστό μουσικό project κάθε μήνα μαζί με τον George Geor που ονομάζεται "Hidden Yard" το οποίο έχει ήδη μεγάλη επιτυχία από τα πρώτα κι όλας parties, αναμένεται φυσικά να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά. Επίσης ετοιμάζονται μεμονωμένα live με το καλό το καλοκαίρι Αθήνα αλλά και εκτός.



 Η Ομάδα του HSOG σου εύχεται τα καλυτέρα γιατί είσαι ένας άνθρωπος που αγαπάει αυτό που κάνει , έχεις πάθος για την μουσική και αυτό που βλέπουμε για σένα είναι ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο του djing αλλά και τις παραγωγής . Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ και είναι τιμή μας άνθρωποι σαν εσένα να τους φιλοξενούμε στην σελίδα μας !

Περισσότερα για τον Fanis Stam μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links :


Κάθε Σάββατο επίσης μας απογειώνει με τα μοναδικά του dj set στον Be Radio 12:00 - 14:00 .