Friday, April 23, 2010

Εύα Θεοτοκατου




Την Εύα την γνωρίζουμε από τις άμορφες εκπομπές της στον Best Radio , από πολλά Sets , από την τηλεόραση και από την όμορφη παρουσία της στην εκπομπή του MAD .
Η Εύα άρχισε να κάνει εκπομπές από μικρούς τοπικούς σταθμούς . Από μικρή είχε την τάση να ακούει ξένη μουσική σε διάφορους σταθμούς σύμφωνα με τις προτιμήσεις της Εύας . Πέρασε από πολλούς τοπικούς σταθμούς με αποτέλεσμα να καταφέρει να κάνει εκπομπή στα 18 της στον Kiss Fm.. Αργότερα για 4 χρόνια έκανε την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή στον BEST RADIO 92,6 . Σπούδασε οικονομικά και έκανε μεταπτυχιακό στο Marketing
Η Εύα άκουγε και ακούει πολύ μουσική . Η Εμπειρία και οι γνώσεις της πάνω στην μουσική την έχουν κάνει πλέων σήμερα συνεργάτιδα με την UpSet , pr . Κάνει μουσική επιμέλεια και sound desing σε παραστάσεις , παρουσιάσεις , διαφημιστικά , θεατρικά και σίριαλ .

Παίζει μουσική σε Cafe , Bar , Club , Parties .
Μιξαρει απίστευτα και αυτό την κάνει μοναδική . Λίγες γυναίκες ασχολούνται με το μιξαρισμα και η Εύα τα καταφέρνει πολύ καλά . Όσοι δεν την έχετε ακούσει να την ακούσετε . Αξίζει πραγματικά . Ακούει δυνατά μουσική και όπως είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη της ανησυχεί για την μέρα που θα κουφαθει .. :) !!!!
EΠΙΣΗ:Έπαιξε στην ταινία «Εύκολη Λία» του Βαγγέλη Σεϊτανίδη και ήταν υποψήφια για το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου στο 46ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Θα την βρούμε στα περισσότερα γνωστά στέκια της πόλης καθώς έχει παίξει σε όλα μουσική έστω και για μια φόρα..

Καλή συνεχεία σε ότι και εάν κάνει!!!!!