Tuesday, July 9, 2013

2 On Board Sunday Parties: George Seragos | ...

Δείτε παρακάτω....



Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013, άλλο ένα 2 On Board Sunday Party στο Samaka Beach Bar είναι γεγονός. Αυτή τη φορά προσκεκλημένοι είναι οι George Seragos και John Dalagelis. Τo event θα πλαισιώσει και ο resident του 2 On Board, Taz Michail.
Samaka Beach Bar, Παραλία Ψάθας, Αλεποχώρι, Δυτική Αττική.


(George Seragos)

Ο George Seragos είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους έλληνες DJ/μουσικούς παραγωγούς στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Από το 2003 μέχρι το Νοέμβριο του 2012 ήταν μέλος του Best 92,6 και στις εκπομπές του φιλοξένησε σετ από κορυφαία ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής όπως Laurent Garnier, Booka Shade, Terry Francis και άλλους.

Τώρα, συνεχίζει ενεργά να ασχολείται με το ραδιόφωνο, σε ένα νέο ραδιοφωνικό σταθμό, τον Join Radio. Μια φρέσκια προσπάθεια που κερδίζει όλο και περισσότερους ακροατές έχωντας καθημερινή εκπομπή από τις 20:00 έως τις 22:00.



(John Dalagelis)

Ο John Dalagelis ενεργός ως DJ από τα μέσα της δεκαετίας του 90, έχει κάνει αμέτρητες εμφανίσεις παγκοσμίως σε χώρες όπως ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ρωσία, Καναδά, Μεξικό, Κολομβία και Αυστραλία ανάμεσα σε πολλές ακόμα. Η δισκογραφία του πληθώρα στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής και ενεργή από το 2000.

Είναι επίσης ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Dieb Audio, με πάνω από 40 κυκλοφορίες στο ενεργητικό της τα τελευταία 5 χρόνια, σε βινύλιο και σε ψηφιακή μορφή. Η Dieb Audio θεωρείται αυτή τη στιγμή ως μία από τις πιο αξιόλογες δισκογραφικές εταιρείες παγκοσμίως ενώ οι καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται είναι μερικοί από τους πιο καταξιωμένους της παγκόσμιας House και Techno σκηνής.

Πριν ξεκινήσει τη δική του δισκογραφική εταιρεία, εργαζόταν για 5 χρόνια στη δισκογραφική εταιρεία Fade Records, στη Νέα Υόρκη. Μέσα στα καθήκοντά του ήταν η καθημερινή λειτουργία της δισκογραφικής εταιρείας όπως επίσης και η παραγωγή μουσικής, editing, mixing και mastering για τον ιδιοκτήτη της Fade Records, τον Chris Fortier. Έχει δουλέψει επίσης για λογαριασμό πολλών ακόμα καλλιτεχνών κατά το παρελθόν, ένας από τους πολλούς είναι και ο Dave Seaman για τον οποίο ο John Dalagelis εκτέλεσε καθήκοντα mixing, editing και τεχνικού ήχου στις μιξαρισμένες συλλογές, "Renaissance Masters". Αυτή τη στιγμή είναι ο μηχανικός ήχου (υπεύθυνος για τα mastering) της δισκογραφικής εταιρείας του John Digweed, την Bedrock Records όπως επίσης και για πολλούς άλλους καλλιτέχνες και δισκογραφικές εταιρείες παγκοσμίως.