Wednesday, March 22, 2023

Στο @thespeakeasy_athens οι άνθρωποι μας είναι πολύ σημαντικοί / The Speakeasy Athens

Δείτε παρακάτω....

Καθώς έψαχνα για μαγαζιά με events στην Αθήνα έπεσε το μάτι στο The Speakeasy Athens και στο αφιέρωμα που έχει κάνει στο προσωπικό του τονίζοντας ότι οι άνθρωποι του μαγαζιού είναι πολύ σημαντικοί. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.

Στο @thespeakeasy_athens οι άνθρωποι μας είναι πολύ σημαντικοί. Σήμερα θα σας γνωρίσουμε τον Σάκη! 


Σάκης Απέργης. Ο Σάκης δεν έχει καμία συγγένεια με γνωστό αοιδό αλλά είναι ο δικος μας άνθρωπος…νυχτερίδα. Διψάς για ποτό και πετάγεται πάντα μπροστά σου να σε βγάλει από τη δίψα. Όταν έχει πολύ αυτοπεποίθηση κρατάει δύο δίσκους μαζί και το παίζει άνετος. Εμπιστευτείτε τον (ή και όχι). Μας ανεβάζει την ψυχολογία αλλά και λίγο την πίεση! 
Ευχαριστούμε Σάκη.


Μπάμπης Κιούσης. Ο Μπάμπης, μεγαλωμένος στις Άλπεις της Εύβοιας, όταν δεν κάνει σνόουμπορντ σαν αυθεντικός φασαίος, βρισκεται πίσω απο το μπαρ να διαλέγει κάθε μέρα και άλλο ρούμι να πιει. Με τα σφηνάκια ρούμι που θα σας δώσει, θα τηλεμεταφερθειτε στη Νασάου με βεβαιότητα. Στον ελεύθερο του χρόνο κυνηγάει επισκέπτες που ξεχνάνε τις τσάντες τους στο μπαρ. Ευχαριστούμε Μπάμπη


Χρήστος Πίσκοπος. Ο Χρήστος είναι ανησυχητικά ευγενικός, λάτρης του gin και δεν σταματάει να καλωσορίζει πελάτες. Ξέρει απ’εξω τον κατάλογο και βρίσκεται μέσα στο μπαρ από την ωρα που έρχεται μέχρι και την ωρα που φεύγει. Στο μπάνιο ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ποτε πηγαίνει. Αυτός είναι ο Χρήστος. Ευχαριστούμε Χρήστο.


Για το τέλος αφήσαμε τον Άγγελο!

Άγγελος Ζειμπέκης. Τον Άγγελο αν θέλετε να τον βρείτε περάστε από το μαγαζί όποια ώρα θέλετε μέσα στο 24ωρο. Θα είναι εκεί. Συνήθως πετάγεται απο το εργαστήριο κρατώντας λίτρα κοκτέιλ για να μη σας λείψουν ποτέ. Κοντρολάρει με σχετική επιτυχία το χάος και στον ελεύθερο του χρόνο, δε του φτάνουν τα ποτά, πετάγεται και στη γαστρονομία. Ευχαριστούμε Άγγελε.



#speakeasyathens #people #meetourpeople #finedrinking #bar #ringthebell #nosnitchesallowed #night #nightout #athens #greece #staff