Monday, July 3, 2023

SunSet® by Alexandros Christopoulos | Escape | Island Athens Riviera

Δείτε παρακάτω....


Enjoy The Original Sun:Set ® Party by Alexandros Christopoulos, on Saturday 8th of July from 7 pm onwards, for the very first time at Escape, a new breathtaking venue at Island Athens Riviera!
State of the art Sound System
Exclusive Pop Up Tequila Bar
Live Open Fire BBQ Experience
Reservations for Bottle Service & Sun:Set Bites
NOW OPEN:
Powered by:
elit. The Ultra Premium Vodka.
Avaton. A Premium & Refined Water
Best 92.6
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Entrance Fee:
10€ (pre-sale)
15€ on the Door
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Sun:Set 2023 Compilation
The Original Sun:Set for those Special Moments Between Night & Day featuring:
&Me, Adam Port, Awen, Birds Of Mind, Black Coffee, Caiiro, Fahlberg, Monolink, Notre Dame, Parra For Cuva, Pablo Fierro, RY X, WhoMadeWho & more
Spotify Release Date:
Monday 26th of June 2023
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬



Primer Music Festival | ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 | Πλατεία Νερού, Φάληρο

Δείτε παρακάτω....





Το Primer Music Festival επιστρέφει για τέταρτη χρονιά και αποχαιρετά το καλοκαίρι φέρνοντας κοντά σας ένα εκρηκτικό line-up με headliners τους David Guetta, Steve Angello, Lost Frequencies, James Hype, Acraze, MistaJam και πολλά ακόμα μεγάλα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα στην Πλατεία Νερού.

Η προπώληση ξεκίνησε!

DAY 1 - ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023


STEVE ANGELLO

Ο Eλληνοσουηδός Steven Patrik Josefsson Fragogiannis, μέλος των Swedish House Mafia και ιδιοκτήτης δισκογραφικής, είναι ο headliner της πρώτης μέρας του Primer Music Festival για ένα μοναδικό live DJ set το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023.

 Έχοντας συγκεντρώσει υποψηφιότητες για βραβεία GRAMMY®, εμφανιστεί σε εκατομμύρια θαυμαστές σε πολλές ηπείρους, καταρρίψει τα charts παγκοσμίως και μετρήσει streams σε δισεκατομμύρια, ο καλλιτέχνης, DJ-παραγωγός και συνιδρυτής των Swedish House Mafia, o Steve Angello συνειδητοποίησε τον σκοπό του ως παιδί στη Σουηδία.

Εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις της πολυπόθητης λίστας "Top 100 DJs" του DJ Mag για δεκατέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Έχει κάνει επίσημα remixes για τον Justin Timberlake, τους Coldplay, τους Depeche Mode, καθώς επίσης και για τους Fergie και Moby. Με την καινοτόμο προσέγγιση του στην παραγωγή και το πάθος του για τη δημιουργία αξέχαστων μουσικών εμπειριών, ο Steve Angello έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική και θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Αυγούστου στην Πλατεία Νερού.



LOST FREQUENCIES

O Βέλγος DJ-παραγωγός & δημιουργός τεράστιων επιτυχιών Lost Frequencies στο line-up της πρώτης μέρας του Primer Music Festival, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Ο νεαρός Βέλγος DJ και παραγωγός Lost Frequencies έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, μετρώντας ήδη πάνω από 3 δισεκατομμύρια προβολές σε Youtube και Spotify. Η τεράστια παγκόσμια επιτυχία του “Are You with Me” τον ανέδειξε ως τον πρώτο Βέλγο καλλιτέχνης που βρέθηκε στην κορυφή του Βρετανικού Top 40, αλλά και πολλών άλλων χωρών. Παρόμοια επιτυχία γνώρισε και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του “Where Are You Now” αλλά και το τραγούδι του “Reality” το οποίο έδωσε στον Lost Frequencies τον τίτλο του “Most played Belgian artist in Europe”. Σε συνέχεια της μεγάλης του δισκογραφικής επιτυχίας, o Lost Frequencies βρέθηκε μαζί με τους Chainsmokers στην παγκόσμια περιοδεία τους αλλά και εμφανίστηκε ως headliner σε μερικά από τα μεγαλύτερα nightclub και music festival του πλανήτη όπως Tomorrowland, Coachella, EDC Las Vegas, Ushuaia Ibiza, Amnesia, Pacha, LIV Miami και άλλα.

 

KOROLOVA

Η Ουκρανή superstar DJ και παραγωγός Korolova έρχεται να προστεθεί στο hot line-up του PRIMER Music Festival το Σάββατο 26 Αυγούστου, στην Πλατεία Νερού. Σε ένα μόλις χρόνο, αποτελεί ήδη μία από τις πλέον περιζήτητες παρουσίες στο χώρο της melodic techno και house μουσικής, έχοντας εμφανιστεί σε περισσότερες από 20 χώρες, με δεκάδες εκατομμύρια streams σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ οι παραγωγές της έχουν κυκλοφορήσει σε φημισμένα labels όπως AFTR:HRS, Get Physical Music, και Armada.

Έμπνευση της Korolova αποτέλεσαν τα πρώτα ακούσματα ηλεκτρονικής μουσικής το 2004, με καλλιτέχνες όπως οι Gabriel & Dresden, Cosmic Gate και Tiesto. Το μεγαλύτερο κίνητρο της καριέρας της είναι η κόρη της, που την ωθεί σε μία συνεχόμενη εξερεύνηση συναισθημάτων και αποτελεί βασικό στοιχείο του ήχου της.

Οι stylish παραγωγές της – που είτε έχει δημιουργήσει μόνη της, είτε σε συνεργασία με καλλιτέχνες όπως οι Jan Blomqvist, Spada, Tube & Berger – προσδίδουν μία φρεσκάδα στη melodic techno και progressive house. Η επιτυχία των κομματιών της φαίνεται τόσο στις αντιδράσεις που προκαλούν στο κοινό της, όσο και στο ότι παίζονται από μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι Tiesto, Pete Tong, Vintage Culture και πολλοί άλλοι.

Κατακτώντας κάποια απο τα μεγαλύτερα clubs στον κόσμο, η Korolova κατάφερε να δημιουργήσει ένα τεράστιο fanbase. Η απήχηση των live streams της στο YouTube είναι μοναδική εξαιτίας των iconic locations που παίζει, όπως το Μαϊάμι, το Ισραήλ, η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Κίεβο, η Τουρκία, η Ζανζιβάρη κ.α. Το Σάββατο 26 Αυγούστου θα εμφανιστεί στην Πλατεία Νερού μαζί με Steve Angello, Lost Frequencies κ.α.

 

DAY 2 - ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023



DAVID GUETTA

O σουπερστάρ DJ και παραγωγός DAVID GUETTA για ένα μοναδικό live DJ set την δεύτερη μέρα Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Με δύο βραβεία Grammy, τέσσερα DJ Awards και δύο MTV Europe Music Awards, το πιο πιστό κοινό στα Social Media από οποιονδήποτε DJ και τις παγκόσμιες επιτυχίες “Titanium”, “Hey Mama”, “Say my Name”, “I’m Good” και πολλές ακόμα, ο David Guetta είναι o headliner του Primer Music Festival 2023. Με πάνω από 10 εκ. πωλήσεις album, πάνω από 65 εκ. πωλήσεις singles και περισσότερα από 10 δις streams, το 2021 στέφθηκε για τρίτη φορά Νο.1 DJ στον κόσμο, κερδίζοντας για δεύτερη φορά στην ετήσια ψηφοφορία του DJ Mag για τους Top 100 DJs - σχεδόν μία δεκαετία από την πρώτη του νίκη το 2011.

Το "When Love Takes Over", το πρώτο single από το άλμπουμ «One Love» το 2009, άγγιξε το #1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το τραγούδι των Black Eyed Peas, σε παραγωγή David Guetta, «I Gotta Feeling», έγινε παγκόσμια επιτυχία, φτάνοντας στην κορυφή των charts σε 17 χώρες. Έχοντας συνεργαστεί με πολλούς δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως Sia, Justin Bieber, Nicki Minaj και Akon, ανέδειξε τη χορευτική μουσική σε mainstream trend και συνέδεσε με μοναδικό τρόπο την urban, με την ηλεκτρονική και pop μουσική σε ένα νέο δημοφιλές είδος, το “The Future of EDM”.



JAMES HYPE

Το Primer Music Festival παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα τον James Ηype.

Ο βρετανός DJ και μουσικός παραγωγός JamesHype είναι αναμφισβήτητα o απολυτος trendsetter καλλιτέχνης της σύγχρονης dance-house σκηνής, γνωστός για τις παραγωγές και τα singles του που έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια streams. Η τελευταία του κυκλοφορία, "Ferrari" τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στις πρώτες θέσεις σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες παγκοσμίως, με τον κόσμο να το ακούει επίμονα. Τα μοναδικά skills του στο live mixing και το ιδιαίτερο performance είναι αυτά που τον χαρακτηρίζουν στην παγκόσμια αγορά. Οι συνεργασίες του με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι Ed Sheeran, Meduza, Tiesto και Bruno Mars, δημιούργησαν massive remixes που έχουν γίνει απόλυτα hit. Την Κυριακή 27 Αυγούστου θα εμφανιστεί στη Day 2 του Primer Music Festival.



 ACRAZE

Mετά το global mega-hit “Do It To It” με τα 12δις streams και τις αμέτρητες πλατίνες σε όλο τον κόσμο, ο Acraze προστίθεται στο line-up της δεύτερης μέρας του Primer Music Festival, την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Ο Acraze είναι ένας ανερχόμενος DJ και παραγωγός, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αμερική. Από την παιδική του ηλικία, ένιωθε μια έντονη έλξη προς την ηλεκτρονική μουσική, επηρεασμένος από την ποικιλία των μουσικών ειδών που άκουγε. Ξεκίνησε να εξερευνά την καλλιτεχνική του φωνή στα 16 του χρόνια και σταδιακά απέκτησε μια ξεχωριστή ταυτότητα ήχου. Με έντονα μπάσα, συνδυασμένα με συναρπαστικά μελωδικά στοιχεία, ο ήχος του Acraze αποτελεί μια μοναδική σύνθεση της μουσικής που τον επηρέασε. Στα χρόνια που ακολούθησαν, κατόρθωσε να εμφανιστεί σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλ και clubs σε όλο τον κόσμο, μοιράζοντας την ενέργεια και το πάθος του με το κοινό.



MISTAJAM

Ο Άγγλος DJ & παραγωγός MistaJam, γνωστός για τις εμφανίσεις του σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλ και clubs παγκοσμίως, έρχεται στο Primer Music Festival. Η ενέργεια και η εκρηκτικότητα των sets του αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία για το κοινό, που τον έχει αγαπήσει και τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Από πολύ μικρή ηλικία, ο MistaJam έχοντας μεγάλο πάθος για τη μουσική, ξεκινησε να ασχολείται με το ραδιόφωνο, όπου η ενθουσιώδης παρουσία και η ικανότητά του να επικοινωνεί με το κοινό τον έκαναν αμέσως να ξεχωρίσει.

Ο Jam, με περισσότερο από μισό δις streams, μετράει ήδη συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως James Hype, Topic & A7S, Piero Pirupa και Felix Jaehn. Η δουλειά του δημοφιλούς DJ έχει λάβει διεθνή αναγνώριση και βραβεία, ενώ συχνά φιγουράρει στην υψηλότερες θέσεις των charts. Η επιτυχημένη του εκπομπή "The MistaJam Show" και η δυναμική του παρουσία στη μουσική, έχουν καταστήσει τον MistJam ως έναν από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της dance μουσικής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Primer Music Festival, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα στην Ελλάδα, φιλοξενεί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και ενώνει όλους τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής στην απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία. Μετά την επιτυχία του περασμένου καλοκαιριού, με δύο τεράστια ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, τον Tyga και τον Tiësto, το Primer Music Festival 2023 αναμένεται να κλείσει την καλοκαιρινή σεζόν με τον πιο επικό τρόπο.


Όσοι βρεθούν στην Πλατεία Νερού στις 27 Αυγούστου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής διεθνώς και αγαπημένοι του ελληνικού κοινού. Πολλοί ακόμα διάσημοι καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν αυτό το απόλυτα μουσικό διήμερο φεστιβάλ, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα.


Μείνετε συντονισμένοι στα Social Media και στο website του Primer Music Festival.

Μπες στο κλίμα → https://youtu.be/tACItb5ZdMc

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Viva.gr

Καταστήματα Public, Nova, MediaMarkt, Viva Sports Τεχνόπολη, Ευρυπίδης, Yoleni's.⁣

→GA 2-DAY (Day1 & Day2): 70€

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο με bar και τουαλέτες, καθώς και fast track είσοδο στο χώρο.

26-27 ΑΥΓΟΥΣΤΤΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ, ΑΘΗΝΑ

PRIMER MUSIC FESTIVAL

 

DAY 1 - ΣΑΒΒΑΤΟ 26/8

STEVE ANGELLO

LOST FREQUENCIES

+more

 

DAY 2 – ΚΥΡΙΑΚΗ 27/8

 DAVID GUETTA

JAMES HYPE

ACRAZE

MISTAJAM
+ more

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Τηλέφωνο: 2102202202





 


#Primer2023 #PrimerMusicFestival #SeeYouByTheSea

Wednesday, June 28, 2023

Η Εύα Θεοτοκάτου προτείνει την μουσική του καλοκαιριού

Δείτε παρακάτω....


Και μας συστήνεται, αποκλειστικά στο clickatlife.gr.
H Εύα Θεοτοκάτου, αγαπημένη «φωνή» του ελληνικού ραδιοφώνου, είναι πολλά περισσότερα από ραδιοφωνική παραγωγός. Γνωρίστε την καλύτερα,  κατά προτίμηση με μουσική υπόκρουση, τη μουσική που ξεχώρισε, αποκλειστικά για το clickatlife.gr και τους αναγνώστες του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Wednesday, June 21, 2023

Ίριδα | StereoNova | IOTA PHI | New E.P

Δείτε παρακάτω....



Ένα νέο E.P ετοίμασαν οι StereoNova το οποίο ονομάζεται ‘’Ίριδα’’ και έρχεται την Πέμπτη 22 Ιουνίου σε συνεργασία με την εξαιρετική τραγουδοποιό, συνθέτρια και παραγωγό IOTA PHI. Θα κυκλοφορήσει από την Sky Vector Music και τον Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει και σε 12ιντσο Βινύλιο από την Inner Ear Records.


Μετά την πρόσφατη επανακυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτο τους, αλλά και την συναυλία τους στην τελετή έναρξης της “Ελευσίνα Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023”, οι διαχρονικοί Στέρεο Νόβα παραμένουν επίκαιροι και ενεργοί όσο ποτέ.





Wednesday, June 14, 2023

Resonation Radio #133 - Ferry Corsten

Δείτε παρακάτω....




In episode 133 of Resonation Radio, new music by MorganJ, Jeff Ozmits, yours truly and many more. Join the #RESONATION every Wednesdat at 8 P.M. CEST!

Afro Deep Soul Vol.40 by Dj Pascal

Δείτε παρακάτω....



Every Saturday
Dj Pascal at Fly 88.1 FM/Crete
Weekly AfroDeepSoul sounds
16:00 - 18:00 (GMT+2) 
Worldwide online:


New Moon® by Alexandros Christopoulos ★ Vertigo Skybar ★ Angsana Corfu

Δείτε παρακάτω....



Enjoy a unique New Moon Party under the Stars!
Special Guest DJ:
ALEXANDROS CHRISTOPOULOS
Award winning & special guest DJ for top brand names in the international music, fashion, hotel and entertainment industries:
Louis Vuitton (24.6.2022), Bulgari (17.5.2022), Dior (17.6.2021), Tom Ford, Prada, Yves Saint Laurent, Vogue, Dsquared, MTV, Giorgio Armani, Fashion TV,Cartier, Conde Nast Traveler, Porsche, Van Cleef & Arpels, Playboy, Pink Elephant New York, Anantara Maldives, Nikki Beach, Ku-De-Ta – Bali & more…
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Saturday 17th June @ 20:00



Table Reservations for Bottle Service & Dinner Highly Recommended:
■ +30 698 0223795

Claptone | Freespirit @ Cavo Paradiso Mykonos

Δείτε παρακάτω....


The mysterious man with the mask returns to take control!
We go big with Claptone on the 6th of July. Don't miss this one!
Support: Freespirit
Online Tickets:
-Tickets are not transferable or amendable-
VIP tickets (limited): please make a request at makeyoureservation@cavoparadiso.gr and we will advise availability and payment way.
Last Moment Table Res: +30 694 8504989 (WhatsApp available) less than 10 days prior to event.

VOLTAGE SIX YEARS ANNIVERSARY PARTY (SAT JUNE 17)

Δείτε παρακάτω....



Η VOLTAGE Records, γιορτάζει τα 6 χρόνια της με ένα ολονύκτιο Techno event που -όπως πάντα- θα είναι εστιασμένο στην απόλυτη, σκοτεινή δύναμη της Techno.
Στα 6 χρόνια του Label, έχουν κυκλοφορήσει μουσική περισσότεροι από 80 καλλιτέχνες, με ονόματα όπως ο Joey Beltram, ο Thomas Schumacher, Tom Hades, Alberto Ruiz, Gaston Zani, Dino Maggiorana και πολλοί πολλοί άλλοι. Το Label έχει όμως δώσει ευκαιρίες σε πολλά -τότε- ανερχόμενα αστέρια να εκφραστούν μέσα από τον μηχανισμό της VOLTAGE για να αναδειχθούν σε παγκόσμιας κλάσης ονόματα, σήμερα.
Εχοντας διοργανώσει περισσότερα από 70 events σε Ελλάδα και Ευρώπη, η VOLTAGE έχει φιλοξενήσει καλλιτέχνες όπως oι Lewis Fautzi, Wehbba, Edit Select, Marika Rossa, Adriana Lopez, Jay Lumen, Secret Cinema, Hito, Ramiro Lopez, Thomas Schumacher, Pig & Dan, Dense & Pika, Spektre, Tom Hades, και πάρα πολλούς ακόμα.
Στις 17 Ιουνίου γιορτάζουμε τα 6 χρόνια του Label σε εναν underground, φιλόξενο και εναλλακτικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Quilombo Lab στην Ακαδημία Πλάτωνος.
Ο χώρος θα εξοπλιστεί με ένα state-of-the art CUSTOM ηχοσύστημα από τις αυθεντίες του High-End ήχου της Elegant Asymmetry που θα σας βυθίσει σε μία νέα ακουστική εμπειρία.

Tα acts για την βραδιά:
(a to z)
ANNA V. b2b Olga
D-Vibe
Eissel
Theremin
Whodoes
Χρήσιμες πληροφορίες:
Ο χώρος διαθέτει chill out room 
Το event θα διεξαχθεί σε κλιματιζόμενο χώρο
Δεν διατίθεται parking - ωστόσο υπάρχουν άφθονες θέσεις στους περιφερειακούς δρόμους και υπάρχουν πάρκινγκ επί πληρωμή σε απόσταση 2 λεπτά από τo Quilombo.

Quilombo Centro Cultutal
Σερβίων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, Athens, Greece
Supported by: GENERATION ACT
————————————————————————————
** ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ**
Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Ποτό: 6 ευρώ
Μπύρα: 4 ευρώ
Νερό: 50 λεπτά
***Ο χώρος ΔΕΝ διαθέτει POS
***Εισιτήρια διατίθενται μόνο στην πόρτα
***Μπορείτε να κρατήσετε τηλεφωνικά το εισιτήριό σας στο 6943665854 για να εξασφαλίσετε την είσοδό σας.

VOLTAGE Manifesto:
Τα events μας είναι ανοικτά για όλους.
Δεν διαχωρίζουμε ανθρώπους ή προτιμήσεις και πιστεύουμε ότι μας ενώνει η αγάπη για την μουσική.
Σεβόμαστε όλους τους φίλους της μουσικής μας και περιμένουμε τον σεβασμό των φίλων στη διοργάνωση, το Label και τον χώρο που μας φιλοξενεί - άλλωστε στις ιδρυτικές αρχές της Techno ήταν ο σεβασμός.
Με αυτά ως δεδομένα, δεν θα δεχθούμε καμία κίνηση / ενέργεια / πράξηπου προσβάλει την έκφραση, το φύλο, την εμφάνιση οποιουδήποτε συμμετέχει στο πάρτι, είτε αφορά το προσωπικό, τους καλλιτέχνες ή το κοινό του event.
Οποιαδήποτε “φοβία” δεν είναι δεκτή και θα αντιμετωπίζεται από το προσωπικό ασφαλείας της διοργάνωσης.
Οποιαδήποτε ένσταση, υπόδειξη ή παράπονο, αν εντοπίσετε κάτι που δεν σας φαίνεται σωστό, παρακαλούμε απευθυνθείτε στους ανθρωπους ασφαλείας ή του Label, άμεσα.
VOLTAGE.
Techno. Intelligence.

Techniques 2023 (Day 2) with Charlotte De Witte, Alignment & Adiel

Δείτε παρακάτω....




Η πιο δημοφιλής DJ στον πλανήτη , Charlotte De Witte, έρχεται στην Αθήνα μαζί με τους Alignment και Adiel στην απόλυτα ηλεκτρισμένη εμπειρία, σε ένα υπερθέαμα ήχου και εικόνας στο Faliro Sports Pavilion χωρητικότητας 7000 το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Διοργανωτής : BLEND ATHENS

Γήπεδο Tae Kwon Do, Φάληρο
Doors Open : 22:00

DJ ATHAN @ ISLA Beer Point Aegina

Δείτε παρακάτω....





Σάββατο 17 Ιουνίου το ISLA παρουσιάζει έναν αγαπημένο DJ της ηλεκτρονικής μουσικής τον dj Athan.

Doors Open 22:00

Info & Reservations 

Innellea I Sat June 17 I Bolivar

Δείτε παρακάτω....




Σάββατο 17 Ιουνίου Bolivar και Blend παρουσιάζουν έναν από του πρωταγωνιστές της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσική τον dj/ producer Innellea! O καλλιτέχνης από το Μόναχο, συνδυάζει μελαγχολικά, κινηματογραφικά ηχοτoπία και μια ξεχωριστή κρουστική πινελιά στον μοναδικό και αφηρημένο ήχο του. Μαζί του Reign Of Time & Steph.

Info & Reservations: 6970367684 - 6989860678

Doors Open: 21:00

Tuesday, June 6, 2023

Kevin De Vries I Fri Aug 11 I Bolivar

Δείτε παρακάτω....



Παρασκευή 11 Αυγούστου Bolivar & Blend παρουσιάζουν τον δημοφιλή dj / producer Kevin De Vries. Ο Γερμανός καλλιτέχνης με παραγωγές σε τεράστια labels όπως Afterlife, Drumcode, Cocoon, περιζήτητος και ραγδιαία ανερχόμενος, γνωστός για το ταλέντο του στην μίξη των κλασσικών trance 90s ήχων με την μοντέρνα χορευτική μουσική του σήμερα, έρχεται για μια μοναδική βραδιά στο Bolivar. Μαζί του οι Reign Of Time.

Info & Reservations: 6970367684 - 6989860678
Doors Open 21:00 hrs

BORIS BREJCHA in Concert

Δείτε παρακάτω....


Η μοναδική και εκθαμβωτική συναυλία του megastar του “high-tech minimal” για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Σάββατο 17 Ιουνίου 2023
ΣΕΦ (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας)
ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Δ’
Εθνάρχου Μακαρίου 1, Νέο Φάληρο 18 547, Αθήνα

ΕΙΣΟΔΟΣ: 5ΜΜ
ΕΝΑΡΞΗ: 7ΜM

13 εκατομμύρια μετράει το πρόσφατο set του για την πασίγνωστη online πλατφόρμα του Cercle. 92 εκατομμύρια το set του από το Tomorrowland 2018. 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι τον ακολουθούν φανατικά στο Facebook κι άλλοι 1,5 εκατομμύρια στο Instagram. O Boris Brejcha δεν είναι απλά άλλος ένας DJ, είναι ένα πραγματικό φαινόμενο στον χώρο της χορευτικής μουσικής!

Πολυτάλαντος, αεικίνητος και αυτοδημιούργητος, ο Boris βρήκε στις ηλεκτρονικές συχνότητες μία νέα γλώσσα επικοινωνίας. Όπως λέει ο ίδιος «προσπαθώ να μετατρέψω τα συναισθήματά μου και τη διάθεσή μου σε ήχο και να αγγίξω τους άλλους με αυτόν». Το άκρως εθιστικό αποτέλεσμα τον έχει φέρει στην κορυφή, με έναν πρωτοποριακό τρόπο, αφού, τελικά, αποτελεί μια κατηγορία από μόνος του.

Κανείς δεν παίζει σαν κι εκείνον, αφού φροντίζει να επιλέγει μόνο δικά του κομμάτια στις εμφανίσεις του. Η διάθεση να τον κατηγοριοποιήσουν δεν απέδωσε, αφού δημιούργησε ο ίδιος ένα νέο είδος μουσικής για να περιγράψει την τέχνη του: “high-tech minimal”.

Οι εμφανίσεις του Γερμανού σταρ στα μεγαλύτερα clubs και φεστιβάλ παγκοσμίως είναι πάντα το must-go γεγονός της βραδιάς. Όπως και στην Ελλάδα, όπου οι αμέτρητοι θαυμαστές του πριν καν τελειώσει η βραδιά ανυπομονούν για την επόμενη εμφάνιση. Μόνο που αυτή τη φορά… δε μιλάμε για ένα απλό event, αλλά για ένα υπερθέαμα!

Ο Boris Brejcha φέρνει για πρώτη φορά στη χώρα μας το “Boris Brejcha in Concert”. Μία πραγματική υπερπαραγωγή ήχου, φωτός, και εικόνας που αναδεικνύει όλα τα χαρακτηριστικά του καλλιτέχνη σε μία πραγματική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όσοι περάσουν την είσοδο το Σάββατο 17 Ιουνίου θα μεταφερθούν αυτόματα σε μία άλλη διάσταση. Οι ήχοι θα μεταμορφώνονται σε εικόνα, οι εικόνες σε ήχους και ο Boris στο επίκεντρο, με μάσκα ή χωρίς, να κοντρολάρει τη διάθεση όλων με αριστοτεχνικό τρόπο.

Μαζί του τα μεγάλα ταλέντα της δισκογραφικής του, FCKNG SERIOUS, Ann Clue και Moritz Hofbauer (LIVE).

Powered by: Bolivar / Blend
Tickets here


DJ PANTELIS | ALEX MIHALAKIS @ PALM 16/06

Δείτε παρακάτω....


ETHNIC SOUL PROJECT

Η Tribal αλλά και η Tech House τον έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, σε περισσοτέρους από 200 προορισμούς. Είναι ένας από τους κορυφαίους διεθνείς DJ της Ευρώπης ξεκινώντας μόλις από τα 16 χρονών.
Το 1989 άρχισε να χτίζει το στούντιο του. Το 1995 ξεκίνησε την παραγωγή. Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες παράγωγους στην Ευρώπη με πολλά έργα και από διάφορα είδη της House Music.

Music Labels
Cat Music, Diapason Records, TETA Records, Planetworks TV, 54 Dreamy Nights Tv, SugarFactoryRecords, Greek Parea Official YouTube Channel, Panos Haritidis, CosmoGroove Promotions, DJ Pantelis Official, DJ Smile Music, MrLoverman78, xXxPriincezZ14xXx, djbarismix

Popular Songs
Dle Yaman (Original Mix) , Pes Tou (Dirty Version) , I Nuchta Murizei Giasemi , Taksim Club Remix , Mi Gna (Dj Pantelis Official Remix)

Περισσότερα θα βρείτε και στο προφίλ του στο Facebook DJ PANTELIS


Παρέα με τον DJ PANTELI θα είναι ο ALEX MIHALAKIS ένας καλλιτέχνης αλλά και παράγωγος, όπου θα τον συνοδεύει με τους ήχους του κλαρίνου, live, δίνοντας ατέλειωτη ομορφιά στην ηλεκτρονική μουσική.


Release Athens 2023 / Στέρεο Νόβα / Leftfield / Boy Harsher / Marva Von Theo

Δείτε παρακάτω....




Το Release Athens 2023 υποδέχεται τους μοναδικούς Στέρεο Νόβα, το Σάββατο 15 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Ένα από τα πιο σημαντικά ελληνικά συγκροτήματα όλων των εποχών, θα είναι δικαιωματικά headliners σε μια μεγάλη φεστιβαλική βραδιά με εντυπωσιακή παραγωγή και αντίστοιχο φαντασμαγορικό οπτικοακουστικό που θα περιέχει μουσική από όλη τους τη δισκογραφία αλλά και το καινούργιο τους single που θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου.
Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα.
Μπορεί να είναι ένα αφόρητο κλισέ αλλά οι Στέρεο Νόβα, δηλαδή ο Κωνσταντίνος Β. και ο Μιχάλης Δ., εμφανίστηκαν το 1992 σχεδόν από το πουθενά και έμελλε να αλλάξουν την ιστορία της εγχώριας μουσικής σκηνής για πάντα. Με μια απολύτως DIY αισθητική και μετά από αρκετές απορρίψεις από δισκογραφικές εταιρείες, κυκλοφορούν τον ομώνυμο, πρώτο δίσκο τους και όχι μόνο καθορίζουν μια ολόκληρη γενιά αλλά της αποκαλύπτουν μια νέα εποχή και κουλτούρα, που ήταν ακόμα κομμάτι μιας εκκολαπτόμενης αλλά μικρής underground σκηνής. Η έκρηξη της αθηναϊκής clubland δεν θα αργούσε να έρθει και στις λέξεις του Κωνσταντίνου Β. αντικατοπτριζόταν η ζωή σε μια σύγχρονη μητρόπολη, από τα ημι-παράνομα parties μέχρι τη μοναξιά της επόμενης ημέρας και το άγχος της καθημερινότητας.
Η πρώτη περίοδος του γκρουπ θα μας χάριζε άλλους τέσσερις δίσκους, ο καθένας από αυτούς μια ξεχωριστή κατάθεση με μια σειρά ήχους και τραγούδια που δεν έπαψαν ποτέ να είναι επίκαιρα και να ακούγονται σύγχρονα και κοφτερά. Η “Ντισκολάτα” (1993), τους κάνει πια πασίγνωστους χάρη σε κομμάτια-ύμνους όπως τα “Νέα Ζωή 705”, “Παζλ Στον Αέρα” και “Μικρό Αγόρι”, ενώ ο “Ασύρματος Κόσμος” (1994), τοποθετεί οριστικά το σχήμα στην κορυφή της εγχώριας σκηνής. Το επόμενο βήμα, το οριακό “Τέλσον” (1996), αποτελεί το magnum opus τους, ένα από τα πληρέστερα και πιο φιλόδοξα έργα της ελληνικής δισκογραφίας, το οποίο παρουσιάστηκε σε μια, μυθική πια, συναυλία (στο κατάμεστο Ρόδον) που ένωσε όλες τις μουσικές φυλές της Αθήνας. Η κυκλοφορία του εξίσου αριστουργηματικού, “Βιταμίνα Τεκ” (1997), σήμανε το τέλος των Στέρεο Νόβα και την αφετηρία της σόλο καριέρας και των δύο.
Έπρεπε να περάσουν σχεδόν είκοσι χρόνια και να φτάσουμε στο 2018 για να ανοίξει ένας νέος κύκλος για το γκρουπ. Οι Στέρεο Νόβα επέστρεψαν στη δισκογραφία με τον ίδιο τρόπο που είχαν εμφανιστεί και στα 90s: χωρίς να το περιμένει κανείς. Ο “Ουρανός”, ο έκτος τους δίσκος, είναι μια ακόμα υποδειγματική δουλειά και μια τρανή απόδειξη της ξεχωριστής θέσης που κατέχουν στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής της Ελλάδας.
Τον Ιούνιο, θα κυκλοφορήσουν ένα νέο single τα κομμάτια από το οποίο θα παρουσιάσουν στο show της 15ης Ιουλίου, ανάμεσα σε όλα εκείνα τα τραγούδια που χαρακτήρισαν ανεξίτηλα τη μέχρι σήμερα πορεία τους. Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκεται ο Πέτρος Τσαμπαρλής στα ντραμς, ενώ τα video και την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Νίκος Πατρελάκης. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα υποδεχτούμε στη σκηνή της Πλατείας Νερού ένα τόσο σημαντικό γκρουπ, που μπορεί να εμφανίζεται σπάνια αλλά όταν το κάνει προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.


Friday, May 26, 2023

Imamu Sunset Party I Sun May 28 I Macaw

Δείτε παρακάτω....


Κυριακή 28 Μάϊου οι Djs του Imamu αναλαμβάνουν τα decks του Macaw σε ένα μοναδικό sunset party.
Music By
Starts: 16:00 - Ends 21:00
Info & reservations : 6970367684 - 6989860678
Είσοδος Ελεύθερη μετά τις 20:00
Είσοδος Ακτής Ηλίου 08:00 - 18:00 8€ Είσοδος Ακτής Ηλίου 18:00 - 20:00 4€
Μπύρα: 7,5€
Ποτό: 10 €
Κρατήσεις τραπεζιών:
5 άτομα 1 απλή φιάλη 130€

Τοποθεσία: Λεωφόρος Ποσειδώνος , Ακτή του Ήλιου, Άλιμος 174 55
Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι, Λεωφορεία: 141 , A1, A2 , B1 ,B2, Ε22 ,X96 στάση 3η Καλαμακίου

Miss Monique I Sat 27 May I Bolivar

Δείτε παρακάτω....




Σάββατο 27 Μαΐου Bolivar και Blend παρουσιάζουν την ραγδαία ανερχόμενη, και πλέον περιζήτητη star της dance electronica Miss Monique. Μαζί της οι Deerislnd ( u.nid ).




Doors Open 21:00 hrs
Πληροφορίες : 6970367684 – 6989860678

Μπύρα: 7,5€
Ποτό: 10 €
Απλή φιάλη: 130€
Premium φιάλη από 160€


DJ ATHAN' @ Must Radio | INNERMIND SESSION

Δείτε παρακάτω....


DJ ATHAN' every friday @ Must Radio.



Athens City Festival | Yucatan στον Πεζόδρομο Κοτοπούλη στην Ομόνοια

Δείτε παρακάτω....




Η ομάδα Yucatan έχει συνδέσει το όνομά της με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά party στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες από κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ η ομάδα επιμελείται όλα τα concepts με απόλυτη λεπτομέρεια, συνδυάζοντας μουσική, τέχνη και παράδοση.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μετατρέπουν το δικό τους lifestyle σε τάση και έναν must-go προορισμό όλων των φαν της ηλεκτρονικής μουσικής.

Η ομάδα Yucatan ανεβαίνει στο “άρμα” του Athens City Festival, μοιράζεται την ίδια φιλοσοφία και μεταμορφώνει τον πεζόδρομο της Μαρίκας Κοτοπούλη στην Ομόνοια, σε ένα υπαίθριο club με υπέροχη μουσική και καταπληκτικό vibe.

Wednesday, May 17, 2023

Street Grooves by DJ ATHAN'

Δείτε παρακάτω....




Σάββατο βράδυ ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας και το The Sidebar στον πεζόδρομο της Σανταρόζα!
Κάθε φορά κι ένα διαφορετικό "Street Grooves" Soundtrack! Μιξάροντας το παρελθόν με το σήμερα σε συνδυασμό με την όμορφη ατμόσφαιρα του Street Bar που έχει πρωταγωνιστή την μουσική και τα φώτα της πόλης γύρω μας!
DJ ATHAN' 
(Poster Design by Sigma Production - Imagine

Tuesday, May 16, 2023

Full Moon w/ Hozho I Sat June 3 I Bolivar

Δείτε παρακάτω....


Σάββατο 3 Ιουνίου το Bolivar παρουσιάζει το μεγαλύτερο full moon party της πόλης με καλεσμένο τον dj/producer Hozho ! Ο Πορτογάλος καλλιτέχνης έχει καταφέρει να τραβήζει την προσοχή, έχοντας εκατομμύρια streams και ένα τεράστιο fanbase βασισμένο στον δικό του προσωπικό ήχο το melodark που υπόσχεται ένα αξέχαστο μελωδικό μουσικό ταξίδι. Μαζί του ο Mikee σε ένα after hours set καθώς και οι Maria Papidaki, Evi Sidiropoulou & Steph

Doors Open 21:00 hrs
Info : 6970367684 – 6989860678



Η Ιστορία της House Music

Δείτε παρακάτω....

Η House Music είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και στους ρυθμούς της χορεύουν εκατομμύρια άνθρωποι που την ακολουθούν πολλά χρόνια τώρα.  Επηρέασε την τεχνολογία, ένωσε χώρες με τους πρωτότυπους ήχους της και διασκέδασε εκατομμύρια ανθρώπους, γέννησε την κουλτούρα, επηρέασε την pop, hip-hop και άλλα ήδη μουσικής.

Ας δούμε όμως πως δημιουργήθηκε και πως εξελίχτηκε αυτός ο πρωτότυπος τότε ήχος που ένωσε χώρες και ανθρώπους.



Όλο αυτό που ονομάζουμε σήμερα House Music ξεκίνησε από τα underground party στο Σικάγο και στην συνέχεια στην Νέα Υόρκη, τέλη δεκαετίας του ’70. Ένα μουσικό κράμα με στοιχεία από 70’s, soul, funk και κυρίως disco. Οι DJ’s της τότε disco που εκείνη την εποχή έπεφτε, πειραματιζόντουσαν με νέους τρόπους μίξης των tracks, φτιάχνοντ
ας κάτι πρωτότυπο για την τότε εποχή. Οι νέες τεχνικές μίξης έδωσαν μια νέα πνοή και με τον τρόπο αυτόν δημιουργήθηκε επίσημα ο απόγονος της Disco, αρχές του ‘80. 

Ψάχνοντας λοιπόν την προέλευση του ονόματος βρήκαμε πολλές ιστορίες. Κάποιοι έλεγαν ότι πήρε το όνομα από ένα νυχτερινό μαγαζί στο Σικάγο που ονομαζόταν Warehouse. 



Με τον νέο αυτόν ήχο τα δισκοπωλεία θα προσέλκυαν τους θαυμαστές, πουλώντας δίσκους του τότε νυχτερινού κέντρου, με την ονομασία The Warehouse και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η συντομογραφία House Music. Στην ουσία έλεγαν τότε ότι, το σπίτι δημιουργήθηκε από τις στάχτες της Disco. Αυτή είναι και η επικρατέστερη άποψη για την προέλευση της.

Η Disco εμφανίστηκε  στις αρχές της δεκαετίας του ’70 ως ένα underground κίνημα που γεννήθηκε κυρίως από gay κοινό στην Νέα Υόρκη, αποτελούμενοι κυρίως από Λατινοαμερικάνικες και Αφροαμερικάνικες κοινότητες που τότε έκαναν δημοφιλή τα υπόγεια νυχτερινά κέντρα. Τα underground party’s, έδιναν την δυνατότητα, να ξεφύγουν οι άνθρωποι από κοινωνικά ζητήματα και να απολαύσουν την εμπειρία. Μεγάλες δισκογραφικές κατέκλυσαν την αγορά για να επωφεληθούν από την άνοδο της ντίσκο στο mainstream. Οι επιτυχίες της ντίσκο κυριαρχούσαν στους Top 40 ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην κορυφή των charts. 

Ωστόσο, η κύρια δημοτικότητα της ντίσκο προκάλεσε αντιδράσεις από τους μισητές και το κίνημα «Disco Sucks» ανέβηκε. Μέσα σε μια νύχτα σχεδόν η Disco έπεσε το 1979 και αυτό προήλθε από διάφορα κινήματα κατά της Disco σε όλη την χώρα. Ο Steve Dahl ήταν αυτός που ξεκίνησε το κίνημα αυτό, καθώς είχε απολυθεί από έναν ραδιοφωνικό σταθμό στο Σικάγο, που έπαιζε αποκλειστικά Disco. On air σε έναν ροκ σταθμό είχε εκφράσει την απογοήτευση του και μάλιστα προώθησε το ‘’Death Disco’’ όπου κατέστρεφε Disco δίσκους. Δημιούργησε το event ‘’ Disco Demolition Night ‘’ όπου εκεί ανατίναξε δίσκους της Disco και μάλιστα σε αγώνα των White Sox. Το γεγονός αυτό έστρεψε το πλήθος κατά της Disco. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις δίσκων να μειωθούν και ο αριθμός των τραγουδιών στο Billboard Top 10, να πάει από το 6 στο 0 σε περισσότερες από οκτώ εβδομάδες. Έτσι οι δισκογραφικές έπρεπε να ψάξουν αλλού και οι DJ’s αναγκάστηκαν να εξερευνήσουν νέες μίξης για να δημιουργήσουν χορευτική μουσική.




Πρωτοπόροι Club Dj’s στα τέλη της δεκαετίας του ’70 βρήκαν διαφορετικούς τρόπους μίξης και remix δίσκων. Πειραματίστηκαν με νέες τεχνικές. Ο Ρόλος τους πλέον ήταν του DJ, Παραγωγού, Συνθέτη και Remixer. Για παράδειγμα ο Knuckles (God of House) έκανε remix ( επεξεργασία τραγουδιών ), χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα ταινίας σε τροχό. Προσθετέ κρουστά, άλλαζε τον ρυθμό και επέκτεινε τα τραγούδια στα σημεία που θεωρούσε εκείνος σωστό. Έκανε remix κλασικά Disco, funk, soul, electro-pop για να κάνει τους ανθρώπους να χορεύουν.



Η House Music εξελίχτηκε γρήγορα με την πρόοδο της τεχνολογίας. Οι DJ’s ανέβασαν την House Music ενσωματώνοντας συνθεσάιζερ, εφέ, ντραμς με σταθερό ρυθμό 4/4, loop το μπάσο, κρουστά, ανάμιξη εφέ, φωνητικά. Όλα αυτά έφτιαξαν έναν νέο πρωτοποριακό ηλεκτρονικό ήχο και αμέσως κέρδισε τα Club’s. Επίσης χρησιμοποιούσαν και μηνύματα ελευθέριας της μαύρης κοινότητας όπως το ‘’ Promised Land ‘’ και το ‘’ I have a dream ‘’.

Η Συνεχής ανάπτυξη στην μουσική τεχνολογία είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται και νέα ήδη House μουσικής. Τα ήδη της : Funky, Deep, Red, Electro, Dirty, Progressive, Techno, Strictly, Balkan, Gipsy.



Θρυλικά νυχτερινά κέντρα όπως το Warehouse στο Σικάγο και το Paradise Garage στην Νέα Υόρκη παίζοντας House Music έκαναν τον DJ να είναι Rock Star του club.Εκεί εμφανιζόταν ο Frankie Knuckles, Larry Levan, DJ Ron Hardy και πολλοί άλλοι, παίζοντας αυτό το καινούριο για τα τότε δεδομένα είδος μουσικής, σε ένα κοινό κυρίως gay, κάνοντας θραύση στα ταμεία του club. Ο Knuckles έγραφε την μουσική στην TRAXX RECORDS, που τότε έγινε γνωστή ως HOUSE MUSIC. Ήταν η μουσική για αυτούς που ήθελαν κάτι παραπάνω από το main stream, που έπαιζε στα ραδιόφωνα αλλά και στα clubs. Τα House party γινόταν σε σπίτια, garage και underground clubs του Σικάγο και του Ντιτρόιτ. 

Η House αναπτύχθηκε στην Βρετάνια το 1988-89 κατά την διάρκεια του Summer Of Love. Εμφανίστηκε σχεδόν την ίδια περίοδο που εμφανίστηκε και στο Σικάγο, στις αρχές δηλαδή του ’80 και συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ στο Club Hacienda. Μέχρι το 1986 η House είχε γίνει γνωστή με τους DJ’s Pickering, και Da Silva σε όλη την Μεγάλη Βρετάνια.



Το πρώτο Αγγλικό House tune βγήκε το 1986 με τίτλο ‘Carino’ από T-Coy. Σιγά σιγά πολλοί Ευρωπαίοι άρχιζαν να αγκαλιάζουν τη House και να καλούν στα Club’s θρυλικούς Αμερικάνους DJ’s με πρώτο τον Larry Levan στο Ministry of sound με resident τον Dj Harvey. Στα τέλη του 1987 ο Danny Rampling και ο Paul Lakefield φέρνουν την House στην Ibiza. Το μέχρι τότε mix από Rock, Pop, και Disco σταμάτησε και η Ibiza έγινε η παγκόσμια πρωτεύουσα της House της Dance και του Clubbing. Τέλη του ’80 και αρχές του ’90 στην Νέα Υόρκη παρουσιάζονται οι Danny Tenaglia, Junior Vasquez, οι Master at Work και Kerri Chandler. Αργότερα ήρθαν οι David Morales, Joey Negro, Roger Sanchez, Timmy Regisford, Satoshi Tomiie, John Digweed, Deep Dish, Bob Sinclar, Dimitri from Paris και πολλά άλλα ονόματα που θα τους δούμε και στην συνέχεια. Οι παράγωγες τους γίνονται Νο1 σε όλο τον κόσμο. Συνεργάστηκαν με τα μεγαλύτερα Pop είδωλα όπως Madonna, Wham, Kylie Minogue, Grace Jones, U2, Erath Wind and Fire, Barry White, Pink Floyd αλλά και ηθοποιούς όπως Janet Jackson, η Paula Abdul, η CeCe Peniston, η Robin S, η Björk κ.α.

Πολλοί θεωρούν ότι η πρώτη μεγάλη επιτυχία της House εκτός ΗΠΑ είναι το ‘’ Love Can’t turn around ‘’ των Farley ‘’Jackmaster ‘’ και Jesse Saunders. Το τραγούδι έφτασε στο #10 στο Chart Singles του Ηνωμένου Βασιλείου το 1986. Έναν χρόνο αργότερα, το 1987, το ‘’ Jack your body ‘’ του Steve ‘’Silk‘’ Hurley έφτασε στο #1 των Βρετανικών Charts.


Η Συνεχής ανάπτυξη στην μουσική τεχνολογία είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται και νέα ήδη House μουσικής και γύρο στα μέσα της δεκαετίας του ’80 εμφανίστηκαν διαφορετικά είδη και υποείδη.


Τα ήδη της : Funky, Deep, Red, Electro, Dirty, Progressive, Techno, Strictly, Balkan, Gipsy.


Top 10 House Dj’s : 


1 Roger Sanchez

2 Ben Watt

3 Frankie Knuckles

4 Gavin Hardkiss

5 Murk

6 Deep Dish

7 Armand Van Helden

8 Junior Vasquez

9 Robbie Rivera

10 Joey Negro ( aka Dave Lee )


Η House ήρθε για να μείνει. Αυτή η μουσική που συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα από την παγκοσμιοποίηση και την τεχνολογία, ένωσε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να μοιράζει χαμογέλα, αισιοδοξία και πολύ χορό.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα περισσότερα πράγματα που μπορείτε να μάθετε για την House αλλά και πολλές άλλες ιστορίες. Προσπάθησα να συγκεντρώσω τα πιο σημαντικά για εσάς και ελπίζω να το απολαύσατε.


House Music history by House Sound Of Greece.

GLOW IN THE DARK Every Thursday at Bolivar

Δείτε παρακάτω....


GLOW IN THE DARK
Every Thursday at Bolivar the tribe continues the journey through melodic techno sounds becoming all one under IMAMU musical guidance!🌴
Info & Reservations: 6970367684 - 6989860678
Είσοδος :12€ με ποτό ή cocktail