Thursday, March 12, 2020

Το SXM FESTIVAL επιστρέφει ..

Δείτε παρακάτω....




Από το ντεμπούτο του το 2016, το Φεστιβάλ SXM ανέπτυξε γρήγορα τη φήμη του ως μία από τις πιο εκλεπτυσμένες και μποέμικες αποδράσεις του clubland. Λαμβάνοντας χώρα στο παράδεισο του Αγίου Μαρτίνου στις Καραϊβικές Θάλασσες, το φεστιβάλ υπερηφανεύεται για την προσφορά μιας ποικίλης βιτρίνας με underground στοιχεια στην κοινότητα και τους πολλούς επισκέπτες της για εάν πενθήμερο μουσικό ταξίδι .

Προς τα τέλη του 2017,  το Φεστιβάλ SXM ξεκίνησε την τρίτη του έκδοση το 2018, οπού τραγωδία έπληξε τον Άγιο Μαρτίνο. Στις 6 Σεπτεμβρίου 2017, ο τυφώνας Irma - η ισχυρότερη θύελλα που σημειώθηκε στην ανοιχτή ατλαντική περιοχή - κατέλαβε χώρα στο νησί και κατέλυσε την υποδομή του. Καταστρέφοντας το 95% όλων των κτιρίων στο νησί. Το 60% αυτών θεωρήθηκε εντελώς ακατοίκητο.

Το SXM Festival αποφάσισε να ακυρώσει την έκδοση του 2018 και να επικεντρωθεί αντ 'αυτού στην ανοικοδόμηση του υιοθετημένου χώρου παράλληλα με την τοπική κοινότητα του νησιού. Τώρα, περισσότερο από ένα χρόνο μετά την καταστροφή, ο Άγιος Μαρτίν αναπήδησε πίσω και το Φεστιβάλ SXM που θα κάνει την θριαμβευτική του επιστροφή σε αυτόν τον παράδεισο από τις 13 έως τις 17 Μαρτίου. Φέρνοντας σε μεγάλα ονόματα όπως ο Ricardo Villalobos, η Nicole Moudaber, η Blond: ish, Dubfire, Francesca Lombardo, Axel Boman, Marco Carola και άλλα, αυτή η τροπική συναυλία είναι βέβαιο ότι θα κάνει μια σημαντική εκτόξευση.

Μια από τις καλύτερες εμπειρίες σε ένα πολυήμερο φεστιβάλ επέστρεψε και αυτήν την στιγμή όλοι χορεύουν στους ρυθμούς του SXM .


Περισσότερες πληροφορίες εδώ