Thursday, March 12, 2020

Tijana T

Δείτε παρακάτω....



Λιγα λογια για την Σταρ απο την Σερβια ..

Για περισσότερο από μια δεκαετία, η Tijana T υπήρξε βασικός παράγοντας στην ηλεκτρονικη σκηνή της Σερβίας. Στα πρωτα της βηματα ήταν εκπρόσωπος για το παγκοσμίου φήμης Φεστιβάλ Exit και ένα διασημο πρόσωπο στην τηλεόραση δημιουργώντας μια σειρά από καλά παρακολουθούμενες και πολύ αγαπημένες ηλεκτρονικές συναυλίες που σχετίζονται . Προσθέτοντας ένα κομψό στιλ και δημοφιλή κλίση στην παράξενη και freaky ηλεκτρονική μουσική, είναι τόσο η ικανότητά της όσο και η γοητεία της που έχει πάρει την Tijana T μέχρι τώρα, πίσω από τα decks του DJ παίζοντας πάντα με απεριόριστη ενέργεια, έχει μια πραγματική αίσθηση σκηνικής παρουσίας και είναι πάντα σημειο προορισμου για τα πλήθη που παίζει. Τα δυνατά της set είναι πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους να χορεύουν με καλή μουσική . Eπικεντρώνεται στο techno, είναι επίσης πιθανό να παιζει house music όλων των στυλ από acid σε jacking και είναι DJ που εκπαιδεύει και εκπλήσσει όσο διασκεδάζει.

Tijana T ειναι επικεφαλής στο παγκοσμίου φήμης δωμάτιο Boiler, καθώς και σε σπορ κλαμπ όπως Panorama Bar ... Events στην Ίμπιζα, Έξοδος Νέα Υόρκη, Kaiku στο Ελσίνκι, Robert Johnson και Razzmatazz στη Βαρκελώνη, φεστιβάλ όπως Flow and Exit, καθώς και πολλά άλλα μέρη της Ευρώπης με τακτικές ημερομηνίες στο Βερολίνο. Το ταλέντο με έδρα το Βελιγράδι φιλοξενεί και τα δικά του πάρτι με DJs όπως Redshape, Nina Kraviz, Ben Klock, Vakula, Η μαύρη Madonna, Young Marco, Substance aka DJ Pete και πολλά άλλα και ως εκ τούτου αποτελούν κινητήρια δύναμη στη σερβική σκηνή.

Εκτος απο DJ, η Tijana T είναι επίσης τραγουσδηστρια. Μέχρι τώρα έχει προσφέρει φωνητικά στην techno του Abe Duque σε πολλά από τα EP και τους LP, έχει συνεισφέρει μερικές φορές στις διαδρομές των techno αστέρων Marc Houle και στους LP, καθώς και στην παραγωγή και φωνητικά για τον Gebruder Teichmann. Τόσο σόλο όσο και με τον Abe Duque, η Tijana T έχει ταξιδέψει στον κόσμο ως μια συναρπαστικη ερμηνευτρια, η οποια διασκεδαζει το κοινό όπου κι αν πηγαίνει.

Με τους δικούς της όρους, η Tijana T αντιμετωπίζει επίσης την δικη της επιρροή και tastemaking ραδιοφωνική εκπομπή και είναι ένας σεβαστός δημοσιογράφος . Ως εκ τούτου, υπάρχουν λίγες γυναίκες σε όλο τον χορό, πόσο μάλλον στη Σερβία, που έχουν τόσο μεγάλη επίδραση όσο αυτή αυτή τη στιγμή.


Πληροφορίες

for booking requests please contact: gideon@hemisphere.agency

www.facebook.com/pg/djtijanatt
residentadvisor.net/dj/tijanat
www.instagram.com/tijanatt/

Δισκογραφική εταιρεία
Dystopian, Work Them Records, Abe Duque Records, Festplatten